Dupa numai un an si jumatate, Bechtel schimba bordurile de pe Autostrada Transilvania, pentru ca au crapat FOTO

 

Bordurile montate de compania Bechtel pe tronsonul Gilau - Turda au inceput sa fie schimbate pentru ca au crapat.


Muncitorii companiei au inceput sa inlocuiasca bodurile de la viaductul situat in zona la kilometrului 48. Lucrarea despre care vorbim a fost inaugurata in decembrie 2010 si deja is demonstreaza slabiciunile.

Reprezentantii Directiei Regionale de Drumuri si Poduri (DRDP) Cluj sustin ca bordurile au crapat din cauza fenomenului inghet-dezghet. 

 

"Bordurile ca si orice material consumabil se mai degradeaza. Au fost montate cu certificat de garantie si ele corespund. La modul vizibil, ce fac ei acuma este o toaletare a lor. Este foarte normal ce se intampla pentru ca, in 24 de luni, materialele lucreaza, mai are loc o tasare a lor. Tot ce pot spune este ca structura rutiera este de nota 11. Nu avem fisuri care apar in alte drumuri facute in judet. Pe sosea te intereseaza carosabilul. Ca pe acostament mai apar fisuri si crapaturi este normal. Bordurile au o durata de viata. E si in functie de plata. Daca platesti bine iti da un costum ca te culci cu el si nu se sifoneaza, iar daca nu iti da unul care e vai si amar de el", a declarat Vasile Dragan, administratorul Autostrazii Transilvania.

 

Tronsonul 2B, intre Gilau si Turda mai are 6 luni de garantie si aceste lucrari sunt efectuate din buzunarul Bechtel.

 

 

 

Vezi si...

Bechtel face 64 de kilometri din Autostrada Transilvania si taie din costuri

Comentarii Facebook