Image 1 of 2

Economic

Banca Transilvania oferă credite antreprenorilor, în cadrul Programului Start-Up Nation

   

Banca Transilvania susține antreprenorii în cadrul Programului Start-Up Nation, prin Pachetul BT Start-Up Nation, fiind una dintre băncile selectate de Ministerul pentru Mediul de Afaceri

 

Programul Start-Up Nation şi-a propus să contribuie la stimularea înființării de companii şi la încurajarea persoanelor cu spirit întreprinzător. În 31 iulie a.c. a fost semnată Convenția de colaborare dintre Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț şi Antreprenoriat şi băncile partenere, în vederea implementării Programului Start-Up Nation în 2017, etapă care a urmat perioadei de înscriere în program a start-up-urilor, derulată în perioada iunie - iulie a.c.

 

Antreprenorii programului Start-Up Nation au susținerea noastră, ca bancă a oamenilor întreprinzători. Pachetul de servicii care însoțeşte creditul punte cuprinde tot ce avem mai bun astăzi la BT pentru firmele tinere. Este un debut în condiții foarte atractive: grant guvernamental, dobândă fixă pe perioada creditului şi servicii suplimentare. Însă, înțelegem foarte bine, provocarea principală rămâne în sarcina antreprenorilor, cei care lansează aceste afaceri, creează locuri de muncă şi investesc resurse personale. Programul lansat de Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț şi Antreprenoriat este o inițiativă cât se poate de binevenită, care va contribui la dezvoltarea economică a țării. Atât întreprinzătorilor, cât şi partenerilor programului le dorim succes şi businessuri cât mai durabile”, a explicat Ömer Tetik, Director General, Banca Transilvania.

 

Pachetul BT Start-Up Nation este destinat antreprenorilor beneficiari ai Programului Start-Up Nation și cuprinde următoarele produse şi servicii: Credit punte, Cont curent la BT, Contul primul an gratuit, Înrolare în BT Club şi acces gratuit, timp de un an, la cursuri, traininguri şi evenimente, Facilitatea Go Online: posibilitatea realizării unui site de prezentare a afacerii sau propriul magazin online, Creditul punte este destinat acoperirii cheltuielilor curente – eligibile, aferente planului de afaceri - din programul de finanțare până la efectuarea tranşelor din ajutorul nerambursabil de maxim 200.000 de lei (aproximativ 44.000 de euro). Dobânzile, comisioanele BT şi comisionul de garantare a creditului de către Fondul Național de Garantare sunt cheltuieli eligibile, din ajutorul nerambursabil. 

 

Dobânda fixă a creditului punte de la BT: 3,9%; Comision de acordare: 0,75%; Comision de gestiune lunară: 0,08%. 

 

Conform Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerț şi Antreprenoriat, peste 19 mii de antreprenori au depus proiecte de finanțare, care însumează aproximativ 3,7 miliarde de lei şi înseamnă înființarea a aproximativ 45 de mii de locuri de muncă. 

 

Pentru Banca Transilvania, participarea în Programul Start-Up Nation este o încă o ocazie de a fi alături de antreprenori, precum şi o oportunitate de a fi partener al celui mai amplu program guvernamental de susținere a IMM-urilor din România.

rosal_dispecerat[1].png
31-7-2017, 19:57
65 vizualizări
2 comentarii
Maurice Finance10-8-2017, 11:27
Aveți nevoie de un împrumut? Vrei să fii stabil din punct de vedere financiar? Sau doriți să vă extindeți afacerea? Oferim împrumut de companie, împrumut auto, împrumut de afaceri și împrumut personal la o rată a dobânzii foarte redusă de 2%, cu o durată confortabilă care este negociabilă. Această ofertă este deschisă tuturor celor care vor putea rambursa în timp util. Va rugam sa ne contactati daca sunteti interesati de acest e-mail: mauricefinance@hotmail.com
HELEN WILSON2-8-2017, 9:58
Buna,
Sunteți financiar în jos? Ai nevoie de un împrumut imediat pentru a-ți plăti datoriile sau ai nevoie de un împrumut pentru a-ți rezolva afacerea? Aveți nevoie de un împrumut de consolidare sau de un credit ipotecar? Ați fost respinsă de bănci și de alte instituții financiare? Nu mai cautati pentru ca doamna HELEN WILSON, un creditor privat de credit, este aici pentru a va zâmbi pe fata si a face toate problemele tale financiare un lucru din trecut! Acordăm împrumut societăților, entităților private și persoanelor fizice cu dobândă redusă și rate accesibile de 2%. Ne puteți contacta prin e-mail prin: (helenwilson719@gmail.com)
Mulțumiri

Cele mai citite ştiri din Economic

89 vizualizări
22-9-2017, 20:25
#OamenidinUBER: Andreea conduce cu UBER pentru a ajuta copiii» Vezi tot
45 vizualizări
22-9-2017, 13:50
Puțin peste 800 de posturi vacante în tot Clujul, la final de săptămână. Ce meserii se caută cel mai mult» Vezi tot
43 vizualizări
21-9-2017, 13:56
Pasagerul cu 2 milioane pe Aeroportul Internațional Cluj! E un nou RECORD - FOTO» Vezi tot
31 vizualizări
20-9-2017, 11:16
Anunțul ministrului Muncii, despre legea pensionării. Până la ce vârstă se va putea lucra» Vezi tot
11 vizualizări
27-7-2010, 13:52
Primaria Cluj majoreaza penalitatile de intarziere la contractele de inchiriere sau concesionare» Vezi tot

Sondaj de opinie:

Dacă în toamnă ar fi alegeri parlamentare, ce partid ați vota?