InHere, o aplicație de SOCIALIZARE realizată de un clujean. Click AICI să vezi cum funcționează - VIDEO și explicații

 

Un clujean a dezvoltat o aplicație mobile de socializare, folosită în scurt timp de sute de oameni. 

 

Aplicația InHere a fost lansată la Cluj-Napoca și atrage zilnic zeci de persoane care vor să interactioneze in mod direct cu cei din jurul lor. Modul de funcționare este simplu, dar în același timp deosebit de atractiv. Prin InHere utilizatorul poate vedea cine se află în aceeași încăpere cu el, la restaurant, bar, cafenea, la birou, la școala, cinema, dar și detalii despre interesele respectivei persoane. 

 

Aplicatia ofera posibilitatea de a da Like (anonim) unei persoane care îți trezește interesul, iar dacă ”și acea persoana imi da Like la randul ei, vom primi amandoi un Match, de care doar noi doi vom ști”, ne-a povestit Andrei Jurescu, cel care a creat această aplicație.

 

InHere nu va posta niciodată pe contul dvs de Facebook, iar ”Like” - ul din aplicație nu are nici o legatura cu Like-ul de Facebook, ci va fi strict anonim până în momentul în care exista un ”Match”, iar cele două persoane vor ști că se plac reciproc.

 

 

Aplicatia InHere se bazeaza pe conexiunea de WiFi a telefonului mobil, dar si pe functionalitatea de localizare prin GPS, daca aceasta exista.

 

 

Cel care a creat aplicația de la zero (Android, iOS, Server Side, Website, etc) este Andrei Jurescu: fost student la Universitatea Babes-Bolyai Cluj-Napoca, Facultatea de Matematica-Informatica, care momentan lucrează la o firma de IT din Cluj.

 

InHere mai are o serie de funcționalități interesante:

 

Spre exemplu, aplicația va localiza persoanele aflate ”prin preajma”, pe o raza de la 1 până la 50 km, dar va spune și care sunt interesele comune cu acele persoane.

 

De asemenea, cei care și-au făcut un cerc de prieteni pe InHere vor putea să vadă unde sunt aceștia. Opțiunea poate fi blocată de cei care nu doresc să își divulge locația curentă.

 

De asemenea, utilizatorii pot afla interesele comune cu cei de pe aplicația InHere: filme, muzică, artiști, cărți, etc, ”carora le-am dat Like pe Facebook si se regasesc in lista de like-uri ai altor useri. Poti deveni proprietar pe locatia ta, fapt care-ti permite de oriunde, oricand, sa vezi cine se afla in acel moment in locatia ta. Poti avea un mesaj de întâmpinare pentru cei ce intră în locatia ta si poti trimite oricand de oriunde un mesaj tuturor celor prezenti in locația ta”, a mai spus Andrei Jurescu.

 

Locațiile proprietar pot fi de genul: Acasa, Restaurant, Pub, Bar, Club.

 

Aplicația poate fi folosită și de proprietarii localurilor, pentru că ”oferă posibilitatea de a comanda sau chema chelnerița direct din aplicație în restaurante, pub-uri, bar-uri sau club-uri, unde proprietarul folosește InHere”.

 

Descarcă AICI pentru iPhone și AICI pentru Android.

 

Aplicația este disponibilă și în limba română, si poate fi descărcată pe smartphone-urile cu Android sau pe iPhone. 



Comentarii Facebook