Alina Ceușan și Sandra Bendre îți vor da sfaturi de fashion la Iulius Mall Cluj

 

Eşti pasionată de shopping? Îți dorești să afli care sunt tendințele vestimentare ale sezonului primăvară/vară 2015? Iulius Mall Cluj te invită în perioada 5 - 8 martie 2015, în intervalul orar 17.00 - 20.00, să participi la My Style - fashion corner.

 

Îi vei cunoaşte şi te vei împrieteni cu cei mai în vogă designeri vestimentari și fashion bloggeri din Cluj-Napoca. Alina Ceușan, Sandra Bendre şi Ioana Chișiu, împreună cu designerii Oana Lupaș, Laura Firefly și Andrea András, te vor învăța ce să porți, cum să porți şi, mai ales, cum să descoperi stilul care ți se potrivește. 

 

În plus, îți vei putea redefini garderoba de primăvară/vară cu câteva piese „statement”, dacă vei câștiga una din cele şase sesiuni de shopping pe care Iulius Mall Cluj le pune la bătaie. Sub consilierea directă a uneia dintre cele şase experte în modă și cu un buget de 1.000 de lei, vei avea posibilitatea de a alege ținuta care te reprezintă, de la cele mai trendy magazine din mall. La final, stiliștii salonului Gett´s Color Bar se vor ocupa de make-up şi hair styling, pentru a fi sigură că vei avea un look de revistă. Tot ce trebuie să faci este să te înscrii la Centrul Info de la parterul Iulius Mall, începând de miercuri, 4 martie 2015, cu un bon de cumpărături de minimum 200 de lei de la magazinele de îmbrăcăminte, accesorii, cosmetice sau încălțăminte. Locurile sunt limitate, fiind acceptate maximum 15 persoane pentru fiecare sesiune de styling.

 

 

Programul sesiunilor fashion:

 

Alina Ceuşan i joi, 5 martie, ora 17.00

Andrea András i vineri, 6 martie, ora 17.00

Sandra Bendre i sâmbătă, 7 martie, ora 17.00

Laura Firefly i sâmbătă, 7 martie, ora 18.30

Ioana Chişiu i duminică, 8 martie, ora 17.00

Oana Lupaş i duminică, 8 martie, ora 18.30

 

Mai mult, până pe 8 martie, poţi participa la campania ”Fashion loves spring!”. Dacă faci cumpărături de minimum 100 de lei din mall te poţi înscrie la tombola frumuseţii, al 2 cărei mare premiu, acordat prin tragere la sorţi, este o sesiune de shopping în valoare de 1.500 de euro. În urma extragerii, zece doamne şi domnişoare vor fi răsfăţate cu seturi de cosmetice Sephora, iar alte zece persoane vor primi carduri cadou la Gett’s Color Bar. Zilnic, primele 80 de persoane care se înscriu în campanie sunt premiate instant cu produse de înfrumuseţare oferite de Cosmetic Plant.

Comentarii Facebook