UNTOLD oferă 100 de abonamente gratuite! Cum poți câștiga unul dintre abonamentele „Soul Ticket”/Organizatorii caută povești emoționante


Magia UNTOLD revine în 2024 și, odată cu ea, oportunitatea de a face parte dintr-una dintre cele mai mari experiențe muzicale din lume. A doua ediție a campaniei "Soul Ticket" oferă 100 de abonamente General Access pentru fanii festivalului UNTOLD. 

Ce trebuie să faci? Pentru a câștiga unul dintre cele 100 de abonamente “Soul Ticket”, fanii sunt invitați să trimită povestea lor sau a unui cunoscut care nu a avut șansa să ajungă la festivalul UNTOLD. Organizatorii caută povești emoționante care să reflecte bucuria personală pusă în plan secundar, visurile neîmplinite și dorința de a fi parte din această experiență unică de festival.

SOUL TICKET by UNTOLD.jpeg

ÎMPĂRTĂȘEȘTE-ȚI POVESTEA ȘI TRĂIEȘTE MAGIA UNTOLD

În fiecare an, UNTOLD deschide porțile unui tărâm magic pentru patru zile și patru nopți memorabile. Campania “Soul Ticket” oferă șansa de a trăi în acest carusel de emoții alături de fanii din întreaga lume care vin, an de an în Cluj-Napoca, la UNTOLD.

Fanii pot obține abonamentul ”Soul Ticket” pentru cineva drag sau chiar pentru ei prin intermediul poveștilor personale. Organizatorii festivalului UNTOLD așteaptă 100 de povești care să aducă un zâmbet și să reamintească celor care au uitat să zâmbească de magia muzicii și a experiențelor live.

Pentru detaliile și regulamentul campaniei ”Soul Ticket” fanii pot accesa: https://untold.com/info/528e93d4-a3c9-445c-b088-cd46a5b46d31

Campania se desfășoară în perioada 28 mai - 7 iunie, iar câștigătorii vor fi anunțați în intervalul 10-14 iunie 2024. 

UNTOLD 2024 va avea loc între 8 și 11 august în Cluj-Napoca. Lineup-ul anunțat până acum este disponibil pe untold.com.  


Comentarii Facebook