Luni 26 Octombrie

Tehnologii de ultimă generație la UNTOLD Festival. Aplicație specială pentru mobil și internet gratuitUNTOLD Festival va începe săptămâna viitoare, iar participanții la eveniment vor avea parte de facilități speciale, precum o aplicație pentru smartphone, dedicată UNTOLD, sau internet gratuit


Festivalierii vor avea nevoie pentru cele 4 zile de festival de aplicația de mobil care îi va ajuta să se mențină în permanență informați cu privire la artiști, concerte, momente conexe. Mai mult, aplicația va ghida utilizatorii optim în perimetrul festivalului semnalizând scenele, zona de food&drinks, zonele de acces, punctele de informare și ajutor, plus alte activări ale partenerilor. O caracteristică importantă a aplicației este și faptul că le dă utilizatorilor posibilitatea de a-și crea propriul program, compilând într-un singur loc, cronologic, toate momentele favorite.

Aplicația mobilă UNTOLD Festival poate fi descărcată atât pentru Android cât și iOS și este gratuită. Cuprinde toate informațiile utile despre festival, despre Cluj-Napoca - Capitala Europeană a Tineretului 2015, locații cheie și transport.

Participanţii se vor putea conecta gratuit la reţeaua Digi Wi-Fi în zonele „FREE Digi Wi-Fi” şi pot utiliza gratuit serviciul de internet selectând reţeaua cu aceeaşi denumire.

Distracţia va fi sporită la UNTOLD Festival, într-o zonă amenajată special pentru cei interesaţi să intre în Universul Digi. Participanţii vor avea parte aici de provocări precum evadarea din închisoarea din Belgravistan, un joc de tip Escape Room, iar după ce vor descoperi indiciile şi vor trece de obstacole, vor găsi cheia ce deschide uşa închisorii şi vor fi premiaţi de către Digi Mobil.

Publicul prezent la Untold Festival va putea să facă poze amuzante la cabina Photomatique, să le descarce, să le printeze la faţa locului, să le trimită pe email şi să le posteze pe conturile personale de Facebook şi Twitter.

De asemenea, anii UNTOLD Festival care și-au achiziționat bilete sau abonamente, beneficiază de 60 de zile de acces gratuit la Google Play Music și la peste 30 de milioane de cântece. UNTOLD Festival anunță cu mândrie că este primul festival din România care se parteneriază cu Google Play Music pentru a le oferi participanților posibilitatea de a asculta toți artiștii preferați, atât inainte cât și după festival. Fanii vor putea accesa promoția sub forma unui URL creat special pentru ei, urmat de un playlist cu cei mai importanți artiști de la festival.

Urmăriţi-ne

Newsletter

Aboneaza-te la newsletter pentru a primi cele mai noi stiri!

Comentarii Facebook