Evenimente inedite în Parcul Central, în perioada UNTOLD Festival. Te poți da și cu tiroliana



Peste 170 de artiști de renume vor urca pe scenele din cadrul UNTOLD Festival, printre care se numără și nume foarte mari din industria muzicală, precum Avicii, Armin Van Buuren sau David Guetta.

Totuși, organizatorii au pregătit și evenimente inedite în timpul zilei.

Astfel, festivalierii care aleg să-și petreacă ziua în Parcul Central, zona The Forrest, între orele 12-23 pot descoperi tradiții românești, pot experimenta ce înseamnă parkour, tatuajele cu henna sau pictura cu apă, o instalație de tiroliană plus multe alte activități de relaxare și bună dispoziție.

Colțul românesc va prezenta turiștilor atmosfera tradițională, spiritul și esența României, pânze și povești, daruri cu rost, doruri călătoare, produse bune de acasă la borcan, amintiri țesute sau cusute, ambasadori ai bunului gust și ai autenticității.

În fiecare zi de festival, în zona BT Village din Parcul Central, festivalierii vor putea participa la workshop-urile de aici și găsi produse bio 100% precum miere de albine, siropuri de casă, tricouri sau perne țesute de mână cu motive tradiționale românești.

Incubator 107 îndeamnă toți festivalierii să își descopere pasiunile și să încerce lucruri inedite în atelierele pe care le pregătesc pentru doritori, zilnic în zona BT Village din Parcul Central. Participanții vor putea descoperi cum se fac jongleriile, parkour, baloanele cu săpun, tatuajele cu Henna, cum se confecționează zmeie sau cum se pictează cu apă.


Tiroliană peste lac. Doritorii de senzații deosebite, sunt așteptați să alunece pe tiroliană peste lacul Chios din Parcul Central. Tiroliana va funcționa pe bază de înscrieri astfel încât participanții să nu rateze niciun moment de distracție la UNTOLD Festival.
Tiroliana

Prețul unei ture va fi de 10 lei iar toți cei care vor veni la tiroliana din Parcul Central cu tricoul UNTOLD vor primi o încercare gratuită gratuită.

Fashion Story at UNTOLD: Festivalierii sunt invitați să intre și în lumea modei, în incinta Clădirii Casinoului, să descopere secretele de creație din spatele celor mai cool produse, haine și accesorii pe care le pot și achiziționa. Tot aici fetele pot să-și faca gratis tatuaje sau să treacă prin mâinile măieștroșilor hair-stilisti prezenți. Style up for the festival!

Comentarii Facebook