Prima zi de UNTOLD: Care este numărul oficial al participanților și de unde se mai pot lua bilete



Prima zi de festival a fost una incendiară, care a găzduit, potrivit organizatorilor UNTOLD, peste 53.000 de persoane, atât la scene cât și în zonele de relaxare din Parcul Central.

Elementul surpriză al festivalului fost scena inedită de pe Cluj Arena al cărei decor și structură reprezintă o premieră în România. Peste 100 de profesioniști au contribuit la realizarea scenei principale, printre care ingineri de scenă, structură, sunet, lumini, graficieni.

Construcția scenei însumează: 1.200 mp decor, 306 mp de ecrane video, 533 de lumini și proiectoare, efecte pirotehnice și 11 variante de proiectare. În echipa de producție de la main stage ne bucurăm să avem alături de noi specialiști care fac parte din echipa lui Armin van Buuren, Tiesto, Hardwell.

Fanii au participat la concertele senzaționale ale headlinerilor Fedde Le Grand, Dimitri Vegas&Like Mike și ATB, care au strâns zeci de mii de petrecăreți pe stadionul Cluj Arena.

Bilete pentru fiecare zi se mai pot achiziționa de la punctul de Ticketing din Parcul Central în orarul 10 a.m – 3 a.m, la prețul de 150 lei. Abonamentele la UNTOLD Festival mai pot fi achiziționate doar astăzi la prețul de 320 lei, în același orar.

A doua zi de festival îi aduce pe scena principală pe Gentleman, VCAZETTE, AVICII și AronChupa

Comentarii Facebook