Cum va arăta Festivalul Untold Dubai și ce scene magice vor fi amenajate


Timp de 4 zile, UNTOLD va transforma Expo City Dubai într-un paradis al diversității muzicale și culturale. UNTOLD, un festival recunoscut la nivel mondial pentru show-urile uluitoare și producțiile vizuale impresionante, își va face debutul în Orientul Mijlociu, în Expo City Dubai, între 15-18 februarie 2024.

Festivalul va ocupa peste 170.000 de metri pătrați. Cel mai interesant fenomen muzical din orașul viitorului, UNTOLD Dubai își prezintă scenele incredibile care vor defini această experiență extraordinară.

Mainstage-ul UNTOLD Dubai este un univers al sunetelor eclectice, locul dedicat superstarurilor la nivel global, fie că vorbim de DJ, artiști K-pop sau live act-uri. Este scena dedicată diversității de genuri muzicale.  

Galaxy, casa techno a festivalului UNTOLD, este o scenă în care peisajul se schimbă constant datorită proiecțiilor de video-mapping. Setup-ul constă în obiecte astronomice, galaxii, particule de energie, portaluri și tuneluri spațiu-timp. Charlotte de Witte, Amelie Lens, Boris Brejcha, Jamie Jones, Loco Dice, Maceo Plex, Richie Hawtin, Stephan Bodzin sau Tale Of Us sunt artiștii care au creat la scena Galaxy o atmosferă unică pentru fanii techno. 

Scena Alchemy e un laborator dedicat alchimiștilor, acei artiști care reușesc să combine elemente din genuri diferite, de la trap, hip-hop, drum & bass cu un strop de culoare și dinamism cu reprezentanți ai genului Bollywood. Borgore, DJ Snow & MC Agent, Dope D.O.D., Dub FX & Woodnote, L'Entourloop & N'Zeng, Malaa, Netsky, Noisia (DJ Set), Sub Focus B2B Wilkinson sunt alchimiștii care au creat magie în timpul celor 4 zile și 4 nopți ale edițiilor precendente ale festivalului UNTOLD.

Un concept imersiv unde nu există noțiunea de spațiu ori timp, scena Time este locul care te invită la o călătorie printre clepsidre și hărți stelare, este tărâmul minunilor atemporale.

Scena Retro Fantesia este locul unde viitorul face o călătorie nostalgică, dedicată fanilor care care găsesc bucurie în amintiri. 

Fiecare dintre scenele primului mega festival de muzică din Dubai, UNTOLD, promite să ofere o experiență muzicală în sine. De la diversitatea pe care o vor descoperi la Mainstage, la călătoria în universul techno de la scena Galaxy, la nostalgia fermecătoare a scenei Retro Fantesia, există ceva pentru fiecare iubitor de muzică. Festivalul UNTOLD Dubai, prezentat în colaborare cu Expo City Dubai, promite să ofere o experiență completă, cu genuri muzicale diverse.

La prima ediție UNTOLD Dubai sunt așteptați peste 70.000 de fani pe zi și, în toate cele 4 zile, peste 280.000 de participanți din toate colțurile lumii.

Cei care vor să afle noutăți se pot înscrie pe site-ul oficial al festivalului untold.ae pentru a fi la curent cu tot ceea ce apare nou.

Cei care nu și-au achiziționat încă un abonament pentru UNTOLD, primul mega festival de muzică din Dubai, o pot face de pe untold.ae. 

UNTOLD Dubai va avea loc în perioada 15-18 februarie 2024.

Comentarii Facebook