Anul acesta, pe scena Neversea va ''ploua'' cu torturi. Steve Aoki va avea un show incendiar la Neversea 2022

Festivalul Neversea, a ajuns la cea de-a patra ediție! Între 7 și 10 iulie 2022, fanii dornici de experiențe memorabile sunt așteptați să întâlnească nume de top din domeniul muzicii. 

Steve Aoki este unul dintre numele principale din line-up-ul festivalului Neversea. Dj-ul și producătorul american, cu origini japoneze, pregătește un show incendiar pentru fanii din întreaga lume, ce vor gusta din libertate pe The Island of Dreams în cadrul ediției din 2022 a festivalului. 

Steve Aoki, producătorul nominalizat de două ori la premiile Grammy, va face un adevărat spectacol pe mainstageul festivalului. Cunoscut pentru plăcerea acestuia de a interacționa cu publicul, DJ-ul  promite momente memorabile tuturor participanților. 


Steve Aoki este un showman si este cunoscut ca alege o modalitate interesanta sa interactioneze cu publicul. In 2021, la Cluj la Untold  a aruncat cu torturi in public. 

Steve Aoki a aruncat in 2021 cu torturi in festivalierii de la Untold 


steve aoki.png


Pe scena Neversea vor apărea alți artiști de renume precum Alan Walker, Black Eyed Peas, Timmy Trumpet și Dimitri Vegas & Like Mike.

Prețurile abonamentelor pornesc de la 124 euro plus taxe pentru General Acces și ajung la 260 de euro plus taxe pentru VIP.

Pentru mai multe detalii accesați  neversea.com.


Comentarii Facebook