AFTERMOVIE UNTOLD 2021. Fanii pot retrăi momentele magice din ultima ediție a festivalului - VIDEO


AFTERMOVIE UNTOLD 2021. Aftermovie-ul celei mai emoționante ediții UNTOLD este aici. Unul dintre cele mai așteptate momente de fanii din întreaga lume a sosit. Aceștia au acum ocazia să retrăiască, în 12 minute și 20 de secunde, magia UNTOLD și cele mai frumoase amintiri pe care și le-au creat la festival. Reîntâlnirea dintre fani și artiști, bucuria de a fi din nou împreună, după doi ani de separare, lumea fantastică și personajele sale, precum și experientele deosebite din cele 4 zile și 4 nopți de festival sunt redate cu emoție și adrenalină în aftermovie-ul UNTOLD 2021.

AFTERMOVIE UNTOLD 2021. Retrăiește magia UNTOLD 

Pe lângă cadrele impresionante, video-ul conține și testimoniale ale unor artiști internaționali și fani care descriu sentimentele unice și puternice pe care le simt la festival și stările prin care au trecut în ultimii doi ani. 

Peste 20 dintre cei mai buni specialiști din industria cinematografică din țară și din străinătate au filmat, timp de 4 zile și 4 nopți, show-urile excepționale ale artiștilor și reacțiile lor când și-au revăzut publicul, reuniunea prietenilor și experiențele de care s-au bucurat împreună la festival. Echipa video a surprins toate cadrele cu peste 20 de camere și drone și a adunat 30 de tera de conținut. Au urmat apoi sute de ore de vizionare, selecție și montaj a celor mai bune imagini.

Primele abonamente UNTOLD 2022 se pun în vânzare joi, 18 noiembrie

Mai sunt 260 de zile până la cea de-a șapte ediție UNTOLD, iar organizatorii vor pune în vânzare primele abonamente mâine, 18 noiembrie, de la ora 14:00. Fanii se pot înregistra pe untold.com/register pentru a-și cumpăra intrarea în tărâmul magic. Prețurile pornesc de la 129 de euro + taxe.

Un alt moment mult așteptat de fani este anunțarea line-up-ului din 2022. Organizatorii spun că primul val de artiști va fi anunțat în curând și va conține multe surprize și premiere pentru România. Cea de-a șapte ediție UNTOLD va avea loc între 4 și 7 august 2022. 

Comentarii Facebook