Miercuri 24 Aprilie

Ștrandul Olimpic a ajuns să practice prețuri NESIMȚITE. Au distrus și ștrandul acesta


Ștrandul Olimpic din Cluj, odinioară un etalon pe tarife normale, a ajuns să practice tarife astronomice pentru ceea ce oferă.

Tariful pe zi, în 2021, este de 50 de lei pentru un adult, 30 pentru un copil. Dacă stai trei ore, tariful este de 30 de lei pentru un adult și 20 de lei pentru un copil. Acest tarif se practică la final de program. 

În 2019, tariful era de 18 lei, adică în 2 ani creșterea a fost de trei ori?!. Un bilet pentru studenți, elevi și copii era acum doi ani de 12 lei.

Ștrandul Olimpic a fost preluat de Universitatea Tehnică Cluj, care l-a menținut ani în șir la nivelul de ștrand pentru mase, dar acum devine încet, încet piscină de fițe. 

Ștrandurile de tradiție ale Clujului, dinainte de 1989, au căzut pe rând în paragină, sub loviturile intereselor, fiind închise: Ștrandul Municipal, Ștrandul Record, Ștrandul Babeș.

Olimpicul a rămas ultimul în proprietatea publică, fiind trecut în administrarea Universității Tehnice. Cele menționate mai sus au ajuns pe mâna privaților și au fost distruse (mai puțin Bazinul Babeș). Probabil că acum urmează ca și la Bazinul Olimpic să asistăm la o ”cosmetizare”, iar ștrandul popular să fie transformat în piscină de lux.

Ștrandul Clujana e frumos, dar e scump: Doi adulți și un copil plătesc de la 200 de lei în sus

2f04e7cc919294274bb65717ab9df54c.jpg

Comentarii Facebook