Vremea 25 noiembrie: Va ploua în cea mai mare parte a țării, lapoviță în Transilvania


Se anunță ploi în cea mai mare parte a țării, vineri, 25 noiembrie. Temperaturile vor fi apropiate de normele caracteristice perioadei. Va ploua în cea mai mare parte a țării, însă se va transforma în lapoviță în Transilvania şi Moldova. La munte va ninge. Iată prognoza meteo pentru 25 noiembrie. 

Vremea 25 noiembrie în țară 

Valorile termice vor fi apropiate de normele caracteristice perioadei, doar uşor mai ridicate în regiunile sudice. Cerul va fi variabil, cu înnorãri şi precipitaţii slabe, pe arii restrânse în nord, centru şi nord-est şi cu totul izolat în rest. Acestea vor fi sub formã de ploaie, trecãtor mixte în Transilvania şi Moldova şi mai ales ninsori la munte. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri pe crestele montane, în sud-vest şi în est. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 2 şi 11 grade, iar cele minime între -5 şi 4 grade. În zonele joase, izolat va fi ceaţã. Presiunea atmosferică va crește dinspre nord-vest, de la valori sub normalul baric înapoi la acesta.

vin.jpeg

Vremea 25 noiembrie la munte

Cerul va avea înnorãri şi pe arii restrânse se vor semnala precipitaţii slabe, mai ales sub formã de ninsoare. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri pe creste. Valorile termice vor fi în scãdere uşoarã faţã de intervalul anterior.

Comentarii Facebook