Un temut interlop din Vestul României a fost găsit mort în casă, chiar în ziua în care ar fi împlinit 48 de ani


Marius Datcu, un cunoscut interlop din Arad, cunoscut sub numele de ”Belmondo de Arad”, a fost găsit decedat joi seară, 25 mai, de polițiști în apartamentul în care locuia, pe strada Cocorilor din municipiu.

Belmondo de Arad” a făcut parte dintr-o grupare infracţională destructurată de poliţişti şi procurori. El a fost condamnat în 2009 la opt ani de închisoare pentru şantaj şi ameninţare, iar într-un alt dosar a fost condamnat la doi ani de închisoare pentru conducerea unui autoturism fără a deţine permis. În urma încarcerării, a fost eliberat după şapte ani.

Fratele lui Marius Datcu a sunat la 112 pentru că nu reuşea să-l contacteze telefonic de câteva zile. Cadavrul a fost găsit în locuinţă, la prima vedere fără urme de violenţă pe corp.

Am intervenit cu o autospecială cu modul de descarcerare în jurul orei 22,30 pentru a facilita accesul către victimă. A fost o intervenţie de deblocare uşă, iar bărbatul a fost găsit decedat în locuinţă”, a declarat vineri, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, Ruxandra Klein.

Conform unor surse locale, Marius Datcu era unul dintre „locotenenții” unui alt interlop, respectiv Uțu Rohozenanu.

Rohozenanu coordona o rețea de droguri de mare risc, ce erau vândute în București.

Comentarii Facebook