Un tânăr din Ardeal și-a găsit sfârșitul în urma unui accident de motocicletă. Au fost găsite sute de grame de substanțe ilegale în ghiozdanul lui


Un tânăr din Satu-Mare a murit după ce a fost implicat într-un accident de motocicletă, sâmbătă. Băiatul de 20 de ani se afla alături de prietena lui, în vârstă de 18 ani pe Bulevardul Aurel Vlaicu din municipiul Satu Mare atunci când motocicleta pe care se aflau cei doi a intrat în coliziune cu un autoturism. Ambii au fost transportați de urgență la spital, dar pentru băiat nu a mai putut fi făcut nimic, acesta pierzându-și viața din cauza traumatismelor, duminică dimineața, în jurul orei 6:00. Fata luptă încă pentru supraviețuire la Spitalul Județean Satu Mare.

Potrivit unor informații obținute de presa locală, în ghiozdanul tânărului au fost găsite sute de grame de substanțe interzise.

,,Motociclistul avea în rucsac cantitatea de 450 de grame de metamfetamină și cannabis, existând suspiciunea că acesta ar fi un cărăuș și că ar fi transportat substanțele stupefiante la solicitarea unor persoane rămase încă necunoscute”, anunță Presasm.ro.

Foto: presasm.ro

Comentarii Facebook