Un om al străzii a fost răpit la Sibiu, după ce bărbatul a câştigat la păcănele


Caz șocant în Sibiu. Trei bărbați au răpit un om al străzii după ce acesta a câștigat la păcănele suma de 2.500 de lei și a încercat să se cazeze la o pensiune.

Bărbatul a mers la o sală de jocuri în Sibiu, unde a câștigat suma de 2.500 de lei, iar pentru că nu avea un loc în care să doarmă, acesta a mers în localitatea Orașul de Jos, acolo unde a încercat să se cazeze la o pensiune, scrie Antena 3 CNN.

Acestuia i-a fost refuzată cazarea, iar în momentul în care a ieșit din pensiune, era așteptat de trei bărbați cu un taxi. Acești trei bărbați l-au prins pe bărbatul străzii, l-au sechestrat, agresat, iar ulterior i-au furat cei 2.500 de lei, dar și telefonul mobil și o sticlă de băutură, notează sursa citată.

Omul străzii a sunat la 112, dar nu a știut să explice polițiștilor exact ce s-a întâmplat. Poliția i-a găsit pe cei trei agresori, este vorba de doi bărbați de 28 și 30 de ani din Sibiu și un altul de 28 de ani din Mureș. Asupra lor a fost găsită doar suma de 500 de lei, dar și telefonul victimei. Cei trei bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore și acum se continuă cercetările sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu care verifică toate detaliile în acest caz.

Comentarii Facebook