Un chirurg este acuzat de colegi că vine beat la serviciu, la un cunoscut spital din Ardeal. Ar fi tratat pacienții sub influența băuturilor alcoolice


Situație halucinantă la Sibiu, unde conducerea Spitalului Clinic Județean de Urgență a demarat cercetări prin Comisia de Etică, după ce un chirurg a fost acuzat de mai mulți colegi că vine băut la serviciu.

Medicii care îl reclamă pe doctorul Iulian Făgețan au depus o sesizare la conducerea spitalului, în care acuză că acesta vine băut la serviciu și tot așa își tratează și pacienții. Medicul chirurg conduce Compartimentul Clinic de Chirurgie Orală şi Maxilo-Facială din Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu.

„Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu va efectua o cercetare administrativă prin Comisia de Etică, în această speță. În urma rezultatelor cercetării, conducerea spitalului va decide ce măsuri se vor lua în acest sens”, a declarat, pentru Mediafax, Cristina Bălău, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu.

S-a autosesizat și Direcția de Sănătate Publică Sibiu: „În urma informațiilor din social-media, legate de un medic chirurg din SCJU Sibiu care tratează pacienții sub influența băuturilor alcoolice, DSP Sibiu s-a autosesizat și, prin Serviciul de Inspecție Sanitară a declanșat un control, aflat momentan în desfășurare”.

Imagine cu caracter ilustrativ

Comentarii Facebook