Un bărbat şi-a dat foc într-o maşină, apoi a luat-o la fugă cu hainele în flăcări - FOTO


Un bărbat din Deva şi-a dat foc într-o maşină, apoi a luat-o la fugă cu hainele în flăcări, pe străzile din oraş, fiind salvat de doi jandarmi aflaţi în timpul liber.

Bărbatul din Deva a încercat să îşi pună capăt zilelor într-un mod cumplit, astfel că a urcat într-o maşină abandonată situată pe strada Dr. Victor Şuiaga, şi şi-a dat foc.

În momentul în care flăcările i-au cuprins hainele, bărbatul a coborât din maşină şi a luat-o la fugă, fiind observat de doi jandarmi aflaţi în timpul liber.

Astfel, cei doi jandarmi l-au pus la pământ pe bărbat şi cu ajutorul unei pături au stins focul.

În data de 6 iunie, un jandarm din cadrul Detașamentului Mobil Deva, aflat în timpul liber împreună cu un coleg din cadrul Direcției Generale de Jandarmi a Municipiului București, au observat pe str. Dr. Victor Șuiaga din municipiul Deva un bărbat cu hainele în flăcări, ce alerga pe stradă.

Cei doi jandarmi au acționat pentru stingerea flăcărilor, folosind o pătură din autoturismul personal, fiind sprijiniți și de către alte două persoane aflate în zonă. 

 Bărbatul a ieșit dintr-un autoturism abandonat cuprins de flăcări pe care, potrivit declarațiilor sale, îl incendiase mai înainte. 

A fost solicitată prin SNUAU 112 intervenția structurilor specializate, atât pentru acordarea primului ajutor persoanei incendiate, cât și pentru stingerea incendiului.

Persoana implicată în eveniment a fost transportată la UPU Deva pentru continuarea intervenției medicale", se arată într-un comunicat al Jandarmeriei.

barbat-deva-dat-foc-masina-fuga-hainele-in-flacari-710296.jpg

Comentarii Facebook