Un ardelean a rămas fără poartă și gard la casă: Au fost furate în toiul nopții. Probabil bunurile bărbatului au ajuns pe foc


Un bărbat din județul Mureș s-a trezit de dimineață fără poartă la casă și fără scândurile din gard. Vecinii spun că cel mai probabil bunurile vârstinucului au ajuns pe foc. 

Unui localnic din Reghin, Mureș, i-au fost furate porțile de lemn și mai bine de jumătate din gard. Fiind o perioadă foarte friguroasă, localnicii spun că cel mai probabil, făptășii au rupt bucăți din gard pentru a aprinde focul cu ele, pentru a se încâlzi. 

Potrivit proprietarului păgubit, jaful s-a produs în toiul nopții. Acesta ar fi auzit niște zgomote venind de afară, dar i-a fost teamă să iasă în curte pentru a verifica. A doua zi, dimineață, un vecin i-a bătut la ușă pentru a-l înștiința că jumătate din gardul său... nu mai e. 

Eu știu că el nu are dușmani, nu se ocupă cu nimic și nu are invidie pe nimeni”, a declarat un sătean.

Polițiștii din Reghin s-au sesizat din oficiu sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt și continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a stării de fapt si luarea măsurilor legale în consecință. Acum câțiva ani, în Reghin exista un paznic care avea grijă să preîntâmpine furturile de acest gen. Localnicii cer acum ca autoritățile locale să revină la aceeași măsură.



Comentarii Facebook