Transfăgărăşanul se închide sâmbătă între Vidraru şi Bâlea Lac pentru cel mai dificil triatlon din România


Circulaţia pe Transfăgărăşan (DN 7 C) se va închide sâmbătă pe tronsonul cuprins între Vidraru şi Bâlea Lac pentru desfăşurarea triatlonului ,,Transfier”, descris drept cel mai dificil triatlon din România. 

Transfăgărășan, închis sâmbătă între Vidraru și Bâlea Lac

 Închiderea circulaţiei pe segmentul din judeţul Argeş este programată pentru intervalul 07 00 – 18 00 iar Poliţia Argeş anunţă că va institui puncte de informare pe traseu : 

Pentru organizarea pe teritoriul județului Argeș, a celei de-a VI-a ediții a competiţiei sportive de înot, ciclism și alergare ,,TRANSFIER 2021”, ce se va desfășura în data de 04 septembrie 2021, vor fi instituite restricții de trafic, cu închiderea circulației pe DN 7C, pe tronsonul cuprins între km 62 și km 116. Intrările și ieșirile intermediare ale participanților, corespondente etapelor concursului, precum și finalul competiției, se vor face pe DN 7C, pe sectorul de drum cuprins între km 62+100 m și km 116+808 m, competiția fiind programată să se desfășoare în intervalul 07:00-18:00. Primul punct de informare a cetățenilor va fi organizat la km 56 (zona Cetății), iar polițiști vor fi prezenți pe traseu, cât și la km 62 (zona Barajului Vidraru), la km 71 (zona Valea cu pești) și la km 116 (zona Tunel).” a transmis Poliţia Argeş.

Potrivit organizatorilor, proba de înot în lacul Vidraru are 1,9 kilometri, traseul pentru proba de ciclism 90 de kilometri iar alergarea 21 kilometri. În intervalul cu circulaţie închisă ( 11 ore) la Bâlea lac se va putea urca doar dinspre Sibiu şi DN 1.


Comentarii Facebook