Duminica 2 Octombrie

Tragic! A murit şi proprietarul fosei septice în care și-au găsit sfârșitul primarul, fiica lui și un consătean, în Mureș


O nouă victimă în cazul tragediei din Sărățeni, județul Mureș. Patru oameni au murit, între care și primarul localității cu fiica sa de doar 32 de ani. Cei doi au murit după ce au intrat într-o fosă septică şi s-au intoxicat cu monoxid de carbon. Au intrat în groapă ca să salveze un consătean care intrase în groapa adâncă de trei metri ca să o desfunde. Proprietarul fosei, cel care a intrat ultimul în bazin, a fost salvat de medici și dus la spital, însă s-a stins în această după-amiază. 

Proprietarul fosei, în vârstă de 62 de ani, cel care a intrat al patrulea în groapă, a fost salvat în ultima clipă și dus în stare gravă la spital. Din păcate, bărbatul s-a stins în această după-amiază. Nenorocirea s-a produs aseară, în localitatea Sărățeni de lângă Sovata. 

Proprietarul fosei a chemat un vecin să-l ajute să desfunde canalizarea. La un moment dat, bărbatul care executa lucrarea ar fi leşinat din cauza vaporilor toxici. Speriat, proprietarul a sunat la 112 şi apoi a cerut ajutor primarului, care locuia în apropiere. Edilul a venit într-un suflet, însoţit de fiica sa. Ambii au intrat în fosă încercând să ajute, dar nu au mai ieşit. Proprietarul fosei a intrat la rândul său, încercând s-o scoată pe fată. Şi el şi-a pierdut cunoştinţa. Locuitorii comunei sunt șocați de cele întâmplate, scrie Observator.

Monika a lăsat în urma ei un bebeluş de nici un an

Biro Csaba era primar din 2016 şi avea două fiice, de 14 şi 32 de ani, iar localnicii spun că era un om de toată isprava. Fiica cea mare a primarului, Monika, a pierit şi ea împreună cu tatăl său. În urma ei au rămas un soţ îndoliat şi un bebeluş de nici un an. Poliţiştii au deschis dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, notează sursa citată. 


Comentarii Facebook