Duminica 28 Aprilie

Tragedie într-un oraș transilvănean! Un şofer de camion s-a înecat cu o bomboană şi a spulberat trei oameni


Incident tragic în Zărnești, Brașov! Un şofer de camion s-a înecat cu o bomboană în timp ce conducea şi a scăpat de sub control maşina, care a intrat pe trotuar şi a spulberat trei oameni, pe o stradă. Unul dintre pietoni, un preot catolic a decedat.

Tragedia s-a produs ieri, 20 noiembrie 2023, în jurul orei 11.20, după ce şoferul de camion s-ar fi înecat cu o bomboană în timp ce conducea. Astfel, camionul scăpat de sub control a intrat pe un trotuar şi a lovit trei oameni.

„La data de 20 noiembrie a.c., în jurul orei 11.20, un bărbat în vârstă de 53 de ani, conducător al unei autoutilitare, în timp ce conducea vehiculul pe strada M.I. Mețianu, din orașul Zărnești, pe fondul unor alte preocupări ar fi pătruns și rulat parțial pe trotuar, zonă unde a acroșat două persoane care efectuau lucrări de reparații la un imobil și o alta care circula pe trotuar.

În urma incidentului, cele trei persoane surprinse de autovehicul au suferit leziuni corporale și au fost transportate la o unitate medicală de urgență pentru sprijin de specialitate.

Ulterior, din cauza leziunilor produse, una dintre persoanele accidentate, un bărbat în vârstă de 72 de ani, a decedat.

În cauză, a fost deschis un dosar de cercetare penală și se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, infracțiuni cercetate sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zărnești, urmând a se stabili, cu exactitate, toate condițiile și circumstanțele în care a avut loc accidentul", se arată într-un comunicat al Poliţiei.

Comentarii Facebook