Te doare sufletul! A murit stăpâna și cățelul a rămas ”orfan”. Femeia nu s-a dus la medic pentru a nu lăsa câinele singur - VIDEO și FOTO


Un caz dramatic a fost semnalat de un clujean iubitor de animale, care încearcă acum salvarea unui cățel rămas orfan, după ce stăpânul a murit. 

Am nevoie urgentă de ajutorul vostru. Avem un câine căruia i-a murit stăpâna acum 3 zile și nu mai are cine să se ocupe de el, iar condițiile lui nu sunt cele mai bune. Avem nevoie de o casă nouă pentru el sau un loc cine sa aibă grijă de el până îi găsim un loc stabil.... Din păcate el fiind închis într-un spațiu mic foarte mulți ani, a devenit destul de agresiv cu oamenii în general și nu știu ce este de făcut (accept și tratament pentru calmare și suport eu costurile dacă există așa ceva)... 

Am înțeles ca a fost și maltratat de cineva în trecut. Am testat cu copii în preajma lui și nu are reacții deloc, este foarte blând chiar și cu unii oameni, dar are ieșiri urâte și nu pot să îl scot din cușcă”, a relatat Ionuț.

361187776_6702293986459196_954244196261182726_n.jpg

Bietul animal a trăit în condiții foarte grele, iar de 5 ani nu a ieșit deloc din acel țarc. ”Am maximă nevoie de ajutorul vostru, altfel cei care locuiesc în curte au spus ca îi dau drumul sau îl eutanasiază. Nu aș vrea sa se intample asta, deoarece ultima dorință pe patul de spital a stăpânei a fost ca cineva să aibă grijă de el până la moartea lui..... si oarecum si decesul dansei s-a datorat faptului că atât de mult l-a iubit pe caine, încât a refuzat spitalizarea de nenumărate ori pe motiv ca nu are cine să aibă grijă de cățel și de aici și finalul tragic..... Ajut și cu transportul și orice este nevoie și ajut cu hrana lui lunar doar să îl ia cineva în grijă până îi găsim o curte / un stapan. Exclus varianta eutanasierii. Am nevoie maxim de urgent de ajutorul vostru.... De 2 zile câinele nu mai mănâncă nimic deloc.... nu știu ce sa mai fac. Menționez faptul că acest caine se afla în comuna Ocolișel Alba Iulia”, a încheiat Ionuț Petrof postarea lui de pe grupul de protecție a animalelor.

Comentarii Facebook