Taximetrist bătut şi găsit în stare de inconştienţă! Agresorul, un tânăr de 26 de ani


Un taximetrist din Sibiu a fost găsit în stare de inconștiență pe o stradă din oraş, după ce agresorul l-a lovit puternic în zona capului. Agresorul este un tânăr de 26 de ani care a comandat livrarea unor produse cu taxiul, pe care le-a luat fără să le plătească.

Potrivit IPJ Sibiu, tânărul de 26 ani este bănuit că în noaptea de miercuri spre joi, în jurul orei 0.30, după ce a efectuat o comandă telefonică pentru livrarea unor produse pe strada Fundătura Lupeni din municipiul Sibiu, i-ar fi sustras taximetristului bunurile comandate.

În cauză, la nivelul Poliției Municipiului Sibiu, s-a deschis un dosar de cercetare penală, având ca obiect săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Potrivit polițiștilor, pentru a-și asigura scăparea și pentru a păstra bunurile sustrase l-ar fi lovit pe taximetrist cu pumnul în zona capului, acesta din urmă căzând pe asfalt și pierzându-și cunoștința.

Victima, un sibian în vârstă de 40 de ani, a fost găsită de persoane apropiate în jurul orei 5.30 și a fost transportată la spital, unde cadrele medicale au apreciat că rănile suferite i-au pus viața în pericol.

Polițiștii l-au identificat și prins vineri seara pe autor, acesta fiind reținut 24 de ore. Tânărul este cercetat pentru tâlhărie calificată.

Pacientul a fost diagnosticat cu TCC și fracturi craniene, a fost internat în cadrul Secției Clinice Neurochirurgie unde se află sub supraveghere și tratament de specialitate", a declarat, pentru Ora de Sibiu, Decebal Todăriță, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență (SCJU) Sibiu.


Comentarii Facebook