Miercuri 24 Aprilie

Șase copii, cu vârste între 6 și 12 ani, au dispărut noaptea într-o pădure. Aceștia nu au răspuns la strigătele salvatorilor


Noaptea trecută, în jurul orei  23:27, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj au fost sesizați cu privire la faptul că șase minori, cu vârste cu cuprinse între 6 și 12 ani, din localitatea Someș Odorhei, s-au rătăcit în pădure, fiind plecați după ciuperci, de la ora 18:00.

Aseară s-au format mai multe echipaje mixte formate din polițiști, pompieri, jandarmi, personal silvic și civili, care au efectuat căutări. Au fost folosite mai multe autoturisme de teren, un câine de urmă, o dronă, un UTV, iar la căutări au participat și voluntari de la Asociația 4x4. În această dimineață, în jurul orei 07:40, copiii au fost găsiți în pădure, scrie Antena 3. 

Din spusele acestora, se pare că ar fi înnoptat la un adăpost improvizat, situat în pădurea ce aparține de localitatea Someș Odorhei. Aceștia au mai relatat că au auzit strigătele salvatorilor, însă le-a fost frică să răspundă.

Comentarii Facebook