Duminica 28 Aprilie

RUȘINICĂ! Așa au lăsat cușeta trenului elevii care au mers spre Oradea - FOTO


Cușeta unui tren a fost transformată în tomberon de elevii de la un liceu din Oradea. 

Așa au lăsat cabina de la cușetă elevii de la Liceul Pedagogic I. Vulcan, din Oradea!”, a relatat un martor din tren.

Imaginile au fost postate pe o rețea de socializare și au stârnit indignare, dar au adus și critici celor de la CFR Călători. 

Este revoltător, ce au lăsat acești elevi în urma călătoriei lor lasă loc multor critici. Dar... stimati reprezentanți ai CFR ce ne faceți voi de ani buni nu este revoltător?! Intarzieri cu sutele de minute vagoane insalubre neigienizate de la plecarea din prima gară, toalete jegoase care îți întorc stomacul pe dos, gări care parcă sunt pregătite ca decoruri pentru filmele de groază. Întorceti-vă la proverbul care vă obligă să vedeți nu numai paiul din ochii celor care îl.asculta pe ipochimenul rudimentar Gheboasa. Bârna care completează proverbul, nu vă deranjează?”.

Pentru că profesorilor sau însoțitorilor nu li se permite să-i streseze cu observații. Corect ar fi ca numele porcilor de la acel liceu (I. Vulcan) din Oradea sa fie publicat, să afle toată țara și să-i ”felicite” așa cum merită, iar liceul sa primească o bila neagră pentru asemenea elevi. RUSINICAAA acestor elevi și părinților care i- au educat în felul acesta.!!!”.

collage.png

Foto: Cum au primit cușeta și cum au predat-o elevii din Oradea

Comentarii Facebook