Poliția a spart ușa abia după 4 ore! Un turdean, proprietarul apartamentului unde tatăl din Alba și-a omorât copilul, nu a fost de acord


Polițiștii au stat 4 ore și nu au spart ușa apartamentului unde tatăl din Alba și-a spânzurat copilul de un an și apoi s-a sinucis și el la fel. Polițiștii au fost la ușă la ora 1.00, dar nu au spart-o până 5.00 dimineața, pentru că proprietarul, un bărbat din Turda, nu a fost de acord cu acest lucru. Până la urmă, ușa tot a fost spartă pentru că era închisă din interior. 

Mama copilului a sunat la Poliție la 01.00 noaptea și a anunțat că primise mai multe mesaje îngrijorătoare de la fostul sot. Bărbatul a fost sunat de polițiști, care inițial a răspuns la telefon și a dat asigurări că fiul sau este bine, ”exprimandu-și disponibilitatea de a demonstra acest lucru, însă a refuzat sa comunice unde se află. Ulterior nu a răspuns la telefon și nici la ușa apartamentului situat într-un bloc de pe strada Livezii, din Alba Iulia, în care locuia cu chirie”.

Toate aceste informații i-au făcut pe polițiști să nu spargă ușa apartamentului, mai ales că proprietarul care venea de la Turda nu a fost de acord.

Polițiștii l-au identificat pe proprietarul apartamentului, un bărbat din municipiul Turda, județul Cluj, care nu si-a dat acordul pentru forțarea ușii apartamentului și s-a deplasat la Alba Iulia pentru a deschide și a permite accesul polițiștilor în apartament”, spun cei de la Poliției Alba.

S-a luat legătura cu proprietarul apartamentului închiriat care nu și-a exprimat acordul pentru ca polițiștii să pătrundă cu fortț în apartament și a spus că e dispus să meargă să deschidă ușa. A durat aproape o ora și jumătate până când a venit proprietarul, care a încercat să deschidă ușa. Au fost făcute toate procedurile legale. Nu s-a conturat niciun element din care să reiasă o stare de pericol pentru cineva. Din punctul de vedere al colegilor au fost respectate toate procedurile legale”, a declarat Luminița Prodan, purtătorul de cuvânt al Poliției Alba.

Mama copilului a primit mesaje de la tatăl copilului in cursul nopții in care transmitea regrete, „spunea ca îi pare rau de destrămarea familiei și erau mesaje de iubire, fără să trădeze că ar avea intenții să facă ceva rău”, a precizat Prodan pentru hotnews.ro.

Cei de la Poliție spun că nu au stat degeaba în fața ușii timp de 4 ore, ci in acest timp „s-au facut verificări pentru a se stabili în primul rând la ce adresa se afla bărbatul” si că „nu s-a conturat o stare de pericol”.

Întrebată dacă faptul că mama era îngrijorată, iar bărbatul le-a închis telefonul polițiștilor nu indicau o stare de pericol, Luminița Prodan a răspuns: „A închis brusc telefonul, dar cu asigurările ca totul este bine. Era foarte calm”.

Când au intrat în apartament, oamenii legii au dat peste scena cruntă. Bărbatul de 27 de ani din Alba Iulia a lăsat și un mesaj de adio pe Instagram.

Daaaa, mi-am pierdut familia. Am construit familia această din nimic dorind să ofer o viață mai bună de familie băiatului meu decât am avut eu și toate astea mi-au fost furate. Deși am greșit în trecut lucrez la mine de 7-8 luni pentru a schimbă la mine ce cred că am făcut greșit în familie, alegerile mele greșite.

Experiența în familie a fost cel mai plăcut sentiment trăit vreodată, până când mi s-a furat posibilitatea să văd băiatul cum crește și se dezvoltă, mi s-a furat primul Crăciun al lui D. care puteam să îl petrec în familie, să petrec ziua mea de naștere de când s-a născut el în familie, revelionul, ziua lui de naștere și botezul băiatului de care nu am știut și nu am fost invitat pentru a nu îl ofensă pe A. care a manipulat-o pe față asta în nevoie să îi fie naș. Pentru ce? Pentru un telefon nou, un rotobil, câțiva lei și câteva plimbări cu mașina de către A. și C. C. care doreau să se răzbune pe mine? Acei oameni te-au plătit că să minți?

Nu poți să vezi că te manipulează și nu îi interesează de viitorul copilului nostru? Nu înțeleg cum persoanele astea care mi-au spus explicit că „îi doare în p*** de familia mea” asta însemnând C. și D. merită să fie cu băiatul meu mai mult decât mine, care în viață mea nu aș fi putut spune aceste lucruri. De ce ai făcut asta C.? De ce le dai la străini băiatul meu și viață de familie pe care eu mi- am dorit-o? De ce e mai important să fie golanul acela de A. la ziua băiatului meu decât eu că și tată?

Cine e bărbatul care împingea căruciorul hăitului meu? De ce nu am știut că i-ai dat o nouă figura paternă lui D.? T. S. din M.? Cum ai permis necunoscutul la acesta să fie în aceeași casă cu bebelușul meu? Ce știi despre el? De ce îți bați joc de băiatul meu? Nu am fost eu un tată suficient de bun, cine e acest bărbat? V-am întrebat ”Ce planuri de viitor aveți cu băiatul meu?” și nu ați spus nimic. Eu țîn la familia mea, la băiatul meu dar de ce te lași manipulată de C. C.?

Cine e tatăl dacă îl întrebi pe D? Eu care îl văd câteva ore în weekend sau bărbatul ăla care îi împinge căruciorul zilnic și stă în aceeași casă cu el? De ce eu trebuie să îmi văd copilul pe care l-am dorit cu porția și necunoscutul ăla se preface că îmi iubește copilul doar că să primească ceva? Am crezut că dau bani pentru copil, nu că să îl întreții pe bărbatul ăla. Încă pot alege”, a scris bărbatul, pe o rețea de socializare.

Comentarii Facebook