Miercuri 7 Decembrie

O fetiță de 12 ani, premiantă la școală, s-a sinucis şi nimeni nu ştie de ce


Caz cutremurător în Cisnădie, judeţul Sibiu! O fetiţă de 12 ani şi-a pus capăt zilelor. Cel care a găsit-o pe fată în camera sa a fost chiar fratele ei mai mic în vârstă de 9 ani. Băiatul şi-a anunţat tatăl care a sunat imediat la 112. Medicii sosiți la fata locului nu au mai putut-o salva pe copilă.

O fetiță de doar 12 ani, premiantă la școala, și-a pus capăt zilelor, din motive necunoscute până în acest moment.  

Fata a fost descoperită chiar de fratele ei mai mic care și-a sunat tatăl să-l anunțe ce s-a întâmplat, iar acesta a sunat la 112.  Echipajele sosite la fața locului nu au putut decât să constate decesul copilei. Nimeni nu își poate explica gestul fetiței, mai ales că nimic nu prevestea această tragedie. 

Vecinii spun că fata era cuminte, respectuoasă cu toată lumea și nu ar fi avut neînțelegeri în familie. 

Irina era elevă în clasa a șasea la o școală din Cisnădie. Colegii și dascălii sunt și ei în stare de șoc. Mai ales că fata avea rezultate foarte bune la învățătură. 

Ieri după-amiază după ce a rămas singură în casă fata și-a pus în aplicare planul. Părinții ei erau plecați la serviciu, iar fratele mai mic a plecat să joace fotbal. Când s-a întors acasă și-a găsit sora inconștientă întinsă pe podea.  Imediat și-a sunat tatăl, iar acesta a alertat autoritățile. 

Polițiștii vor trebui să afle ce motive a avut un copil de doar 12  ani să își pună capăt  zilelor.

Familia nu era luată în evidența serviciilor sociale din Cisnădie. Din primele informații se pare că fata nu a lăsat niciun bilet de adio prin care să-și justifice gestul. 


Comentarii Facebook