Monstrul din Hunedoara, care a dat de pământ cu un copil în parc, scapă de unele acuzații


Alexandru Cobzaru a beneficiat de clemență din partea procurorilor, numai pentru agresarea propriului nepot de pământ, nu și pentru agresarea fiului său vitreg.

Alexandru Cobzaru a fost arestat și este judecat pentru că a dat de pământ cu nepoțelul său, iar pedeapsa va fi redusă, notează spynews.ro.

Alexandru Cobzaru a fost arestat pentru 30 de zile

Luni, Alexandru Cobzaru a fost arestat pentru 30 de zile, fiind acuzat oficial doar de „loviri sau alte violențe”, conform art. 193 alin. 2 Cod Penal, care prevede: „Fapta prin care se produc leziuni traumatice sau este afectată sănătatea unei persoane, a cărei gravitate este evaluată prin zile de îngrijiri medicale de cel mult 90 de zile, se pedepsește cu închisoare de la 6 luni la 5 ani sau cu amendă.

Respinge solicitările inculpatului de a se dispune o măsură preventivă mai blândă, precum arestul la domiciliu sau controlul judiciar. Admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Hunedoara. Dispune arestarea preventivă a inculpatului COBZARU ALEXANDRU, pentru săvârşirea infracțiunii de lovire sau alte violențe, prevăzută de art. 193 alin. 2 Cod Penal, comisă în dauna persoanei vătămate minore …, pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 08.02.2021 și până la data de 09.03.2021, inclusiv. Cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Onorariul apărătorului din oficiu, în cuantum de 616 lei, pentru doamna avocat Neamţu Liliana, se va avansa din fondurile Ministerului Justiţiei”, este decizia judecătorilor, contestată deja de infractor.

Comentarii Facebook