Mai mulți MINORI s-au lăudat pe TikTok că au ucis cu sânge rece un om, în noaptea de Revelion


Crimă teribilă în noaptea de Revelion, într-o comună din Braşov. Un bărbat de 35 de ani a murit, iar fratele său a fost grav rănit după ce s-ar fi luat la ceartă cu doi minori.

Minorii au ucis un bărbat cu sânge rece

Scandalul ar fi început după ce adolescenţii nu ar fi fost primiţi la petrecerea dintre ani. La un moment dat, într-un acces de furie, unul dintre tineri i-a lovit pur şi simplu cu o secure în cap. 

Conflictul sângeros a avut loc în comuna Ticuşu din Braşov. Cei doi fraţi de 33 şi 35 de ani era acasă împreună cu alţi vecini. Cu toţii petreceau. Doi adolescenţi, fraţi şi ei, de 15 şi 17 ani, ar fi vrut să se alăture, însă nu ar fi fost primiţi. Totul ar fi degenerat în momentul în care puştii au fost daţi afară de la chef. Furioşi, au vrut să se răzbune. Au aşteptat sfârşitul petrecerii şi i-au atacat pe cei doi fraţi. S-au înarmat cu o secure şi au lovit mortal, relatează observatornews.ro

Bărbatul de 35 de ani şi-a pierdut viaţa în urma loviturilor de topor. Fratele bărbatului decedat, în vârstă de 33 de ani, a suferit şi el răni grave şi a fost internat în spital.

Minorii care au comis o crimă nu au arătat nici măcar o urmă de regret. Dimpotrivă, unul dintre aceştia a creat o postare pe TikTok în care a scris "V-am executat"!

Poliţiştii au deschis o anchetă şi l-au reţinut pe unul dintre tinerii de 17 ani.

Comentarii Facebook