Intervenție brutală! Doi polițiști l-au scos cu forța pe un bărbat dintr-un supermarket, pentru că acesta nu purta mască - VIDEO


Polițiștii din Alba-Iulia l-au scos cu forța pe un bărbat de 56 de ani dintr-un supermarket, pentru că acesta nu purta mască de protecție. În imagini se observă cum unul dintre polițiștii locali se urcă pe bărbatul pus la pământ, în timp ce altul îl încătușează.

În cursul serii de joi, 27 ianuarie 2022, un echipaj al Poliției Locale din Municipiul Alba Iulia, conform spuselor martorilor, l-ar fi scos cu forţa pe un bărbat dintr-un magazin și l-au imobilizat.

Oamenii prezenți la fața locului, i-au îndemnat pe polițiști să nu acționeze cu forță, căci după spusele lor aceasta nu ar fi fost necesară. Polițiștii însă au explicat că bărbatul a refuzat să respecte regulile impuse de autorități pe timp de pandemie. 

Persoana respectivă nu purta mască, moment în care agenții l-au rugat să-și pună mască, motiv pentru care acesta a devenit recalcitrant, adresând cuvinte vulgare la adresa polițiștilor locali. Domnul respectiv a încercat să folosească forța, să-l lovească pe unul dintre ei. Colegii l-au somat că vor folosi forța”, a explicat Marin Calotă, șeful poliției locale Alba-Iulia, pentru ziarulunirea.ro. 

Sursă foto: ziarulunirea.ro


Comentarii Facebook