Sambata 23 Septembrie

Incendiu la un bloc în Hunedoara! Locatarii evacuați cu scara de deasupra apartamentului în flăcări


Un incendiu s-a produs într-un apartament din Hunedoara situat la etajul doi al unui bloc situat pe strada George Enescu.

Incendiu în Hunedoara - Patru oameni au făcut atacuri de panică

Echipele de intervenție ajunse de urgenţă la locul incendiului au evacuat 4 persoane, dintre care 2 cu ajutorul autoscării, din apartamentul situat deasupra celui în care se dezvolta incendiul. Pompierii au luat această decizie pentru protecţia locatarilor, deoarece  casa scării era inundată cu fum și nu permitea evacuarea oamenilor fără riscuri. O altă persoană s-a autoevacuat dintr-unul dintre apartamente înaintea sosirii pompierilor. Patru oameni, care au suferit atacuri de panică, au fost monitorizaţi de cele 2 echipaje de prim ajutor și echipa cu medic a SAJ prezente la locul intervenţiei. Nimeni nu a necesitat transportul la Unitatea de Primiri Urgenţe.

Incendiu în Hunedoara - Pompierii au declanșat o anchetă

Pompierii au reușit izolarea arderii în camera în care s-a iniţiat şi au lichidat incendiul în aproximativ o jumătate de oră. În continuare pompierii verifică apartamentul în care s-a dezvoltat incendiul pentru stabilirea cauzei probabile de producere a arderii. În operaţiunile de stingere a incendiului au fost implicate echipaje ale Detaşamentului Hunedoara cu 2 autospeciale de stingere, 1 autoscară, 1 ambulanţă SMURD tip B2 şi 2 echipaje ale SAJ Hunedoara.

Comentarii Facebook