Gest emoționant al jandarmilor, care au sărit imediat în ajutorul unui bărbat: „Într-o lume ca asta mi-aș dori să trăiesc”


O femeie din municipiul Sibiu a relatat o întâmplare la care a luat parte sâmbătă, 10 iulie, care a emoționat-o până la lacrimi. Mai exact, în timp ce era blocată în traficul infernal din Sibiu, mașina din fața ei se oprește brusc fără nicio semnalizare, dar nu apucase să claxoneze, căci șoferul iese din mașină și se scuză imediat:

Sibiu, B-dul Coposu, ora 18.05, imediat după sens giratoriu, șosea full. 

Eu în trafic, vin pân` acasă, de pe coclauri. Mașina din fața mea (cea din prim plan) oprește brusc. N-apuc să-i dau un claxon, că și coboară un tip (cel cu pantaloni scurți) care vine spre mine și se scuză:

- Am rămas cu ea în loc. Nu mai are curent, nici nu o pot pune pe avarii! Vă roooog să mă scuzați! 

- Okeeey.

- Îndrăznesc... îmi puteți da curent, să o pornesc? 

- Ah! Sigur că da!

Reușesc să mă plasez în fața lui și tot ce mai am de făcut e să o îndrept (repet, trafic full), încât să ajungă cablurile de la o baterie la alta”, povestește femeia pe Facebook.

Jandarmii au apărut în pas alert

Fix în clipa asta apar cei doi jandarmi din imagine, dar știți cum apar? În pas alert! Strigă spre noi, de la câțiva metri:

- V-ați tamponat?

- Nuuu, încerc să-l ajut pe domnul să pornească, nu mai are pic de baterie.

Și se apropie băieții, se uită,, încep să împingă mașina omului, cât să o scoată din plin trafic, iar unul dintre ei zice spre mine:

- Ok! Rezolvăm noi. Mergeți liniștită, doamnă! Se ocupă Jandarmeria!”.

În urma întâmplării, femeia a plecat, dar nu înainte să le facă o poză. De asemenea, aceasta a spus că i-au dat lacrimile instant: „Băi, mi-au dat lacrimile instant.  Într-o lume din asta mi-aș dori să trăiesc.

216044691_4273804695975121_1674434822213693588_n.jpg


Comentarii Facebook