Gelozie extremă! Un bărbat din Alba i-a distrus mașina rivalului


Un bărbat din Alba este cercetat penal pentru că i-a tăiat anvelopele rivalului în dragoste. 

Poliţiştii Secției 2 Poliție Rurală Vințu de Jos l-au reţinut pe un tânăr din localitatea Balomirul de Câmp, care este cercetat pentru lovirea sau alte violențe, tulburarea ordinii şi liniştii publice și distrugere. Acesta l-ar fi lovit pe un alt tânăr și i-ar fi distrus anvelopele de la autoturism, pe fondul geloziei.

Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore și este cercetat sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe, tulburarea ordinii şi liniştii publice și distrugere.

Anchetatorii susțin că ”la data de 27 ianuarie 2020, în jurul orei 17.00, în timp ce se afla pe o stradă din localitatea Balomirul de Câmp, pe fondul geloziei,  l-ar fi lovit pe un tânăr de 21 de ani, din Cugir, i-ar fi distrus, prin înțepare, anvelopele autoturismului și ar fi tulburat ordinea și liniştea publică. 

În urma incidentului, victima a suferit leziuni pentru a căror vindecare are nevoie, potrivit concluziilor medico - legale, de 30 – 35 de zile de îngrijiri medicale”. 

În cursul zilei de azi, 29 ianuarie, reținutul va fi prezentat în faţa procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale. 

Comentarii Facebook