FOTO - Incediu colosal la un duplex din județul Bistrița-Năsăud. Focul a pornit de la un atelier de reparații


O casă tip duplex din localitatea componentă Unirea a municipiului Bistrița a fost grav afectată, sâmbătă, 19 noiembrie, de un incendiu pornit de la un atelier de reparații situat în imediata apropiere a imobilului. 

Încendiul a fost anunțat în jurul orei 3:30 dimineața fiind alocate succesiv șase echipaje de pompieri militari și voluntari din Bistrița și din comuna învecinată Livezile, precum și o autospecialp de primă intervenție și comandă, pentru a gestiona incidentul nefericit, informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Bistrița-Năsăud. 

duplex in flacari.jpg

În momentul sosirii la locul solicitării, incendiul se manifesta generalizat la nivelul atelierului de reparaţii, al acoperişului casei tip duplex, dar ardea şi o cantitate însemnată de aparate electrocasnice stivuite în curte. Pompierii au stabilit că focul a fost provocat, cel mai probabil, de un aparat lăsat sub tensiune în atelierul de reparaţii electrocasnice”, au transmis reprezentanții ISU Bitrița-Năsăud. 

Din fericire, nu au fost înregistrate victime, însă flăcările au distrus o suprafață totală de aproximativ 380 de metri pătrați, constând în atelierul de reparații electrocasnice, acoperișul și mansarda imobilului. În casă locuiau două familii, care au reușit să își recupereze o parte din bunurile aflate la parterul imobilului. 

Sursa foto: cugirinfo.ro / ISU Bistrița-Năsăud

Comentarii Facebook