Duminica 28 Aprilie

Fosta Miss Ardeal, amenințată de portarul unei echipe cunoscute de fotbal din România. Tânărul a mai fost implicat într-un scandal și cu Dani Mocanu


Alex Richard Petho Podar, portarul celor de la ASA Târgu Mureș, a ajuns să fie cunoscut în urma unui scandal în care a fost implicat și manelistul Dani Mocanu, în urmă cu un an. Tânărul de 25 de ani nu este nici el ușă de biserică, fiind acuzat că ar fi agresat-o pe fosta sa iubită.

În urmă cu un an, sportivul a fost bătut de Dani Mocanu într-un scandal sângeros, care pornise de la un incident minor în trafic. Atunci, tânărul reclama că Dani Mocanu l-ar fi amenințat cu cuțitul și l-ar fi lovit cu pumnul în maxilar, după ce tânărul i-ar fi cerut șoferului mașinii în care se afla și manelistul să se dea la o parte pentru a putea ieși de pe o stradă îngustă din zona unui club cunoscut din Târgu Mureș.

Tânărul este implicat acum într-un alt scandal. Se pare că Alex Richard Petho Podar este acuzat că ar fi amenințat-o cu moartea pe fosta sa iubită, care este fostă deținătoare a titlului de Miss Ardeal.

„În urmă cu doi ani, a zis că vrea să o omoare pe fosta iubită. A afirmat că o va ucide și a atacat-o, extrem de violent. Victima a scăpat doar datorită unui prieten, care l-a oprit pe Podar. Atunci, poliția a deschis un dosar doar pentru loviri și alte violențe”, au declarat surse din anturajul celor doi.

Atunci, fosta Miss Ardeal a cerut autorităților din Târgu Mureș emiterea unui ordin de protecție împotriva fotbalistului, însă ulterior ar fi renunțat.

3 bun.png

Portarul celor de la ASA Târgu Mureș se judecă și pentru custodia copilului cu fosta iubită. 

În perioada în care ar fi avut loc agresiunea, sportivul a obținut în instanță dreptul de a petrece timpul liber alături de copilul aflat în grija fostei iubite.

de modificat.png

„Admite în parte cererea de chemare in judecată având ca obiect ordonanță președințială formulată de către reclamantul P. P. A. R. CNP ... in contradictoriu cu pârâta G. R. T. CNP .... Încuviințează reclamantului legături personale cu minorul P. P. A. E. CNP ... prin luarea acestuia la locuința sa conform următorului program : - în primul și al treilea sfârșit de săptămână al fiecărei luni de vineri de la ora 18:00 până duminica la ora 18:00 cu obligația reclamantului de readucere a minorului la locuința mamei; - în a doua și a patra săptămână a fiecărei luni în zilele de marți și joi de la ora 16:00 până la ora 20:00 cu obligația reclamantului de readucere a minorului la locuința mamei. Respinge în rest cererea de chemare în judecată. Obligă pârâta să îi plătească reclamantului suma de 1020 de lei cu titlul de cheltuieli de judecată. Prezenta hotărâre are caracter provizoriu si va produce efecte până la soluţionarea definitivă a dosarului numărul .../320/2021 al Judecătoriei Târgu Mureș. Executorie”, au decis, atunci, judecătorii.

Comentarii Facebook