Fetiță de 12 ani bătută de alte fete din cauza unui băiat, într-un oraș din Ardeal! De unde vine atâta violență? - VIDEO


O fetiță de 12 ani a fost bătută crunt de alte fete în orașul Hunedoara, ziua în amiaza mare. 

În data de 06 septembrie 2023, în jurul orei 20:10, la sediul Poliției Municipiului Hunedoara s-au prezentat polițiștii unei patrule de poliție locală care au sesizat faptul că, în data de 06 septembrie 2023, în jurul orei 19:40, au fost informați cu privire la faptul că, pe strada Luncii, din municipiul Hunedoara, are loc o altercație între copii.

Ajunși la fața locului, polițiștii locali au identificat o minoră în vârstă de 12 ani, din Hunedoara, care a relatat faptul că a avut o discuție în contradictoriu cu două minore, iar una dintre acestea, în vârstă de 14 ani, din Hunedoara, a atins-o cu o țigară aprinsă în zona frunții.

Patrula de poliție locală a condus cele trei minore la sediul Poliției Municipiului Hunedoara, pentru continuarea verificărilor. 

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de loviri sau alte violențe, cercetările continuând în vederea stabilirii circumstanțelor comiterii faptei și a luării măsurilor legale.

Neînțelegerea între fete ar fi pornit de la o cerere de prietenie pe care fata de 12 ani ar fi dat-o prietenului uneia dintre celelalte 2 fete, spun polițiștii.

Comentarii Facebook