Sambata 30 Septembrie

Doi hoți din Ardeal au comandat mâncare cu un card furat. În loc de curier, au venit jandarmii!


După ce au furat portofelul unui tânăr, doi hoți din Alba au început să facă diferite cumpărături. Indivizii nu s-au oprit doar la cumpărături și au decis chiar să comande mâncare cu un card furat, la adresa menționată au venit și jandarmii.

Jandarmeria din Alba a fost sesizată de un bărbat despre faptul că şi-a pierdut portofelul cu documentele personale, bani şi cardul de credit. Păgubitul a început să primească notificări pe telefon cu privire la mai multe tranzacţii efectuate cu unul dintre cardurile care se aflau în portmoneul pierdut.

Jandarmii au făcut mai multe verificări şi au observat că ultima tranzacţie a fost efectuată pentru a plăti o comandă de mâncare la un restaurant din Alba-Iulia şi urma să fie ridicată personal. La un moment dat, când au ajuns acasă, hoţii au comandat mâncare şi au plătit cu cardul furat, astfel că, pe lângă curier, la uşă le-au apărut şi poliţiştii.

Oamenii legii au discutat cu reprezentanţii localului şi au stabilit ca ridicare comenzii să fie întârziată pentru a se putea organiza operaţiune de prindere. În momentul în care doi bărbaţi au venit să ridice comanda, jandarmii i-au prins şi au găsit asupra unuia dintre ei portofelul pierdut în care se aflau cartea de identitate, două carduri bancare şi 152 de lei. Cei doi bărbaţi, de 26, respectiv 40 de ani riscă acum închisoare de la 1 lună la 3 luni sau amendă, scrie Antena 3 CNN

Comentarii Facebook