Club mare din Transilvania închis de pompieri pentru 60 de zile. Ce amendă au aplicat


Un club de noapte din Deva a fost închis pentru 60 de zile de pompieri, după ce s-auy făcut controale în weekend. 

În nopțile de vineri și sâmbătă a fost depășită capacitatea localului, fîn loc de maxim 160 de oameni fiind găsiți 260.

ISU Hunedoara a aplicat o amendă de 100.000 de lei și clubul a fost închis timpd e 60 de zile.

Pentru siguranța celor care aleg să-și petreacă timpul liber în locații destinate divertismentului, în acest weekend, personalul Inspecției de Prevenire din cadrul ISU Hunedoara a desfășurat verificări inopinate pe timp de noapte, la operatorii economici din județul nostru.

Astfel au fost controlate 5 locații din municipiile Deva și Hunedoara.

În urma acestor activități au fost constatate 31 deficiențe (dintre care 7 au fost remediate în timpul controlului) și au fost aplicate 7 amenzi contravenționale în cuantum de 111 000 lei.

Totodată, pentru încălcarea gravă a cerinței de securitate la incendiu prin depășirea numărului maxim de utilizatori, la un obiectiv din municipiul Deva a fost aplicată și sancțiunea complementară de oprire a funcționării pentru o perioadă de 60 zile”, precizează ISU Hunedoara.

La Cluj, amenda maximă aplicată a fost de 50.000 de lei

La Cluj-Napoca, în 13 noiembrie, pompierii au aplcat o amendă de 50.000 de lei pentru depășirea numărului maxim de utilizatori, la un club. În plus nu au fost respectate condițiile care au stat la baza emiterii autorizației de securitate la incendiu, care era și expirată. 

Comentarii Facebook