Ce a pățit un șofer din Ardeal. Răzbunare prostească: Amanta, bat-o vina! - FOTO


Pățania unui șofer din Oradea a stârnit vii dezbateri în mediul online. Conducătorul auto și-a parcat mașina în fata bazinului olimpic din localitate și cineva i-a vopsit-o.

Cel care a vandalizat mașina ar putea fi depistat numai dacă sunt camere de supraveghere în zonă. Autorul a avut ceva de lucru, mai ales că sunt vopsite mai multe componente ale mașinii, fără a fi atinse geamurile. 

Internauții au făcut haz de necazul șoferului: ”Nu am să înțeleg niciodată genul ăsta de oameni care se răzbună pe bunuri. Dacă ai ceva cu acel om războiește-te frate cu el, nu îi distruge bunurile. Asta e lașitate și lipsă de caracter”, ”Am citit aproximativ toate comentariile, dar nimeni nu a observat ca i-a trasat si parcarea...”, ”Acel moment când te prinde nevasta cu amanta”, ”Masina arata chiar bine. Sa fim seriosi, daca voia sa faca rau nu se straduia sa faca asa design! Acolo este o munca care trebuie apreciata”, ”Amanta bat-o vina”, ”Am de renovat 3 camere bucataria si holul. Unde îl gasesc pe Picasso?”.

334761791_516365067324189_4470865955440484961_n.jpg


Comentarii Facebook