Duminica 28 Aprilie

Caz șocant! O învățătoare din Ardeal, acuzată că a legat un copil de 8 ani de scaun, cu bandă scotch


O învățătoare din Bistrița este acuzată că ar fi legat un copil de 8 ani de scaun folosind bandă scotch, după ce acesta ar fi deranjat ora. Mama copilului mai spune și că învățătoarea l-ar fi tras de urechi pe cel mic, totul întâmplându-se în aceeași zi, informează Bistrițeanul.ro.

„Vineri am dus băiețelul la școală, iar la 12:00 am mers după el și l-am așteptat la poartă. Avea urechile roșii și umflate și mi-a spus că l-a tras de urechi învățătoarea. Am mers să vorbesc cu învățătoarea și mi-a spus că s-a enervat după ce băiețelul a aruncat cu o bucățică de plastilină după o colegă. Acasă mi-a spus că l-a legat cu bandă scotch de scaun, pentru că se tot ridica în picioare”, a povestit mama copilului, pentru sursa citată anterior.

Potrivit femeii, copilul, elev în clasa a II-a, la Liceul cu Program Sportiv Bistrița, suferă și de tulburare de deficit de atenție și hiperactivitate.

Inspectoratul Județean cercetează cazul.

Doamna va fi în concediu fără plată până se stabilește exact ce a fost acolo. O să vină un înlocuitor. E neplăcut pentru toată lumea, doamna nu o să mai fie la clasă”, spune inspectorul școlar general Cristian Nicula.

Comentarii Facebook