ANM a actualizat prognoza meteo. Octombrie intră pe deplin în drepturi, cu temperaturi ce coboară accelerat!


Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru perioada 3-9 octombrie 2022. Iată ce temperaturi se vor înregistra în această perioadă!

În această săptămână, temperaturile minime vor fi cuprinse între 9 – 11, 12 grade în cea mai mare parte a țării. Marți și miercuri, temperaturile scad de la o zi la alta. Marți se înregistrează o temperatură de 8 – 10 grade. Miercuri se înregistrează temperaturi de 7 – 9 grade Celsius. În Dobrogea sunt posibile valori spre 10-11 grade Celsius. Începând de vineri, temperaturile de la primele ore ale dimineții urcă din nou spre valori de 11 – 13 grade la nivelul întregii țări.

Ploile își fac apariția luni în Banat, Crișana, Oltenia, Maramureș, Transilvania, Muntenia, zonele montane. Spre finalul zilei se resimt și în Dobrogea. Se pot acumula 15 – 20 de l /mp prin zonele montane, prin Transilvania, sudul Banatului, estul Munteniei.

Marți, ploile își fac apariția în  zonele montane, Transilvania, Crișana, Maramureș, în prima parte a zilei. După amiază vor fi condiții de ploi și în Oltenia, nordul Munteniei, Moldova. Vineri dimineață pot fi condiții de ploi în Orientali, nordul Moldovei. În weekend nu vor fi precipitații.

Comentarii Facebook