ALERTĂ RĂPIRE COPIL. O adolescentă din Sibiu a fost răpită noaptea trecută, chiar de la domiciliu, de patru bărbați mascați


Autorităţile au emis o „Alertă răpire copil” după dispariţia unei fete de 14 ani din județul Sibiu. Fata a fost răpită, noaptea trecută, de la domiciliul său din Tălmaciu, județul Sibiu, de patru bărbați care au intervenit mascați și au băgat-o într-o mașină cu care au dispărut într-o direcție necunoscută.

Dispeceratul Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu a fost sesizat prin apelul unic de urgență 112, cu privire la dispariția Luminiței Carolea, în vârstă de 14 ani, la ora 3.55, luni dimineața.

Din cercetări a reieșit faptul că, la data de 9 ianuarie, în jurul orei 03.30, în timp ce se afla la domiciliul său din orașul Tălmaciu, județul Sibiu, minora ar fi fost luată cu forța de către patru persoane de sex masculin, mascate, și ar fi fost obligată să urce într-un autoturism, al cărui conducător auto s-a deplasat într-o direcție necunoscută”, transmite Poliția Sibiu. 

A fost declanșat mecanismul „Alertă răpire copil”, constituindu-se celulă de criză

Se fac ample căutări, mai multe echipaje din județ efectuând în prezent verificări pentru depistarea fetei. Luminița Carolea are 162 cm înălțime, 65 kg, ochi albaștri, păr șaten, fir drept, lung, ten deschis.

La momentul dispariției, minora purta o bluză de culoare vișiniu cu paiete aurii, pantaloni tip leggings de culoare vișinie.

Persoanele ce pot furniza informații care să conducă la depistarea minorei în cauză sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

luminita.jpeg

Comentarii Facebook