Accident îngrozitor într-o comună bistrițeană: Un bărbat a murit după ce a fost strivit într-un utilaj de balotat fân


Luni, 5 decembrie, în urma unui apel la 112, un echipaj de salvatori a fost trimis de urgență în localitatea Monor, județul Bistrița-Năsăud, după ce un bărbat a fost prins într-un utilaj de balotat. 

La fața locului a fost direcționat un echipaj de pompieri, un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă SMURD și un echipaj SAJ. Medicii care au ajuns la fața locului au găsit un bărbat în vârstă de aproximativ 60 de ani care era prins între fiarele unui utilaj de balotat fânul. Nu s-a mai putut face nimic pentru bistrițean, astfel, salvatorii au declarat decesul la locul intervenției. „La locul solicitării, echipajele au găsit un bărbat în vârstă de aproximativ 50 de ani. Acesta prezenta leziuni incompatibile cu viața”, au declarat reprezentanții ISU BN.

În această dimineață, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița au intervenit pentru efectuarea de cercetări, ca urmare a unui incident, produs în Monor. La fața locului, s-a constatat faptul că un bărbat, de 60 de ani, din Vătava, județul Mureș, era grav rănit după ce s-a prins între fiarele unui utilaj de balotat fânul. Acesta era angajat al unei societăți comerciale”, au transmis polițiștii bistrițeni. 

Din nefericire, în urma leziunilor suferite, acesta a decedat. Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cauza și împrejurările exacte în care a avut loc evenimentul. Totodată, a fost sesizat Inspectoratul Teritorial de Muncă, în vederea efectuării verificărilor ce se impun”, a mai transmis IPJ Bistrița-Năsăud


Comentarii Facebook