A luat foc trenul Galați - Cluj. Doi polițiști au fost eroii serii și au salvat 33 de oameni - FOTO


Doi polițiști din cadrul Biroului Județean de Poliție Transporturi Bistrița-Năsăud au fost eroii, la incendiul care a cuprins un vagon al trenului Galați - Cluj.

Marți seara, a fost sesizat prin  S.N.U.A.U. 112 faptul că la un vagon al trenului InterRegio 1830 Galați-Cluj Napoca a izbucnit un incendiu. Incendiul s-a produs între localitățile Cociu și Beclean.

La fața locului a ajuns de urgență un echipaj din cadrul Biroului Județean de Poliție Transporturi Bistrița-Năsăud, Postul de Poliție Transporturi Feroviare Beclean pe Someș.

Fără să țină cont de pericol, cei doi au intervenit imediat pentru salvarea și evacuarea călătorilor, deși incendiul se manifesta cu putere. Nu au fost înregistrate victime și toți cei 33 de călători au fost transbordați în stația CFR Beclean pe Someș.

Polițiștii Biroului Județean de Poliție Transporturi continuă cercetările pentru a stabili cauza și împrejurările în care a avut loc evenimentul.

Felicitări, Lucian și Eliza pentru curajul de care ați dat dovadă! Călătorii care v-au cunoscut în această seară au avut doar cuvinte de laudă la adresa voastră!”, au precizat colegii celor doi polițiști.

WhatsApp Image 2024-01-23 at 21.51.40.jpeg

Comentarii Facebook