Octavian Buzoianu e invitat la emisiunea Știri de Cluj LIVE. Puteți pune întrebări candidatului la Primăria Cluj-Napoca

 

Octavian Buzoianu, candidatul independent la funcția de primar al Clujului, este invitat la emisiunea Știri de Cluj LIVE, joi seara, de la ora 19.00.

 

Venit din mediul de afaceri, Octavian Buzoianu și-a anunțat candidatura la Primăria Cluj-Napoca în calitate de independent. ”De la curăţenie la transport și infrastructură, Clujul nu oferă, în acest moment, standardul de viaţă pe care locuitorii săi îl merită”, a spus Octavian Buzoianu la lansarea candidaturii.

 

În viziunea lui Buzoianu, clujenii trebuie să simtă că aparţin uneia dintre cele mai mari și mai dinamice comunităţi din România și că aceasta este administrată într-un mod sănătos. Unul dintre pilonii pe care se poate construi dezvoltarea orașului este legat de implicarea și responsabilizarea aparatului public. 

 

Presa a speculat la scurt timp după lansarea candidaturii că Octavian Buzoianu ar urma să fie susținut în luptă de PSD Cluj, care ar renunța la candidatura Aureliei Cristea, cotată cu șanse mult mai slabe. 

 

Puteți să îi adresați întrebări invitatului emisiunii la rubrica de comentarii de la această știre. Emisiunea va putea fi vizionată tot aici, într-un ecran care va apărea la ora 19.00, ora de start a dezbaterii conduse de Delia Cărbune, realizatorul emisiunii Știri de Cluj LIVE.

Comentarii Facebook