Voleibaliștii de la U Cluj susțin câinii fără stăpân și Asociația Arca lui Noe - FOTO

 

Echipa de volei masculin din cadrul Clubului Sportiv Universitatea Cluj şi-a arătat susţinerea faţă de câinii fără stăpân, într-o acţiune ce a avut loc sâmbătă, 24 octombrie, înainte de meciul cu CSV Banatul Caransebeş.

 

Jucătorii echipei s-au întâlnit pe platoul Sălii Sporturilor „Horia Demian” cu voluntarii asociaţiei clujene Arca lui Noe, împreună cu 10 căţei, și au socializat, arătându-și dragostea pentru necuvântătoare. ”Este un gest care ne bucură. Prin acest eveniment, voleibaliştii de la Universitatea Cluj ne confirmă faptul că le pasă de soarta căţeilor din adăpost (şi nu numai), implicându-se astfel activ şi într-un mod admirabil şi necesar în comunitate. Le mulţumim!”, au declarat reprezentanţii asociației Arca lui Noe.

 

Chiar dacă moralul a fost unul bun, în lotul clujean, debutul în noul sezon al Diviziei A1 a fost unul nefavorabil. Universitatea a fost învinsă, scor 0-3, pe seturi 21:25, 17:25, 20:25, de CSV Banatul Caransebeş. 

 

Elevii antrenaţi de Romeo Lotei vor juca, în etapa viitoare, împotriva celor de la Unirea Dej. Meciul dintre cele două grupări va avea loc sâmbătă, 31 octombrie, de la ora 14:00, în Sala Sporturilor ”Horia Demian”.

 

Foto: Calo Jack

Comentarii Facebook