Viitorul lui Andrea Mandorlini la CFR Cluj, incert: „Nimeni din club nu este fericit, dar trebuie să ţinem cont de situaţia în care ne aflăm”


După ce a fost învinsă de Hermannstadt, scor 1-0, CFR Cluj a ratat șansa de a încheia turul campionatului pe prima poziție. 

În ultimele cinci etape, CFR Cluj a bifat două victorii, două rezultate de egalitate și o înfrângere și se află la un punct în spatele liderului FCSB.

Andrea Mandorlini a vorbit despre perioada mai puțin bună prin care trece echipa.

„Am vorbit cu preşedintele clubului. E absolut normal că nu putem fi fericiţi, nimeni din club nu este fericit, dar trebuie să ţinem cont de situaţia în care ne aflăm. Am schimbat mulţi jucători, chiar s-a coborât bugetul. Dar chiar şi în aceste condiţii, am avut multe ocazii de a fi în fruntea clasamentului. În acest moment nu suntem mulţumiţi, asta este clar. Deşi campionatul nu se termină astăzi, primul loc îţi dă entuziasm.

Acum suntem mai degrabă supăraţi decât entuziaşti, dar totul depinde de noi. Nu am primit în ultimatum. Eu nu am vorbit cu patronul, am vorbit cu preşedintele. Cred că ar trebui să-i întrebaţi pe ei. Eu sunt aici şi îmi fac treaba cât pot de bine. E absolut normal ca nici ei să nu fie fericiţi, pentru că toţi ne doream să fim pe primul loc, însă aşa cum am spus, campionatul este lung", a declarat Andrea Mandorlini, potrivit sport.ro.

Comentarii Facebook