VIDEO - "U" Cluj a sarbatorit promovarea in fantana din Piata Avram Iancu. Suporterii au cantat si au scandat "M... CFR, M... Steaua"!

 

Suporterii echipei Universitatea Cluj, jucatorii si antrenorul Cristi Dulca au sarbatorit promovarea in Liga 1 in fantana din Piata Avram Iancu. Fanii au cantat si au scandat numele echipei favorite, dar nu i-au "uitat" pe cei de la Steaua si CFR Cluj.

 

Rivalitatea cu echipa din Gruia a prins forte proaspete o data cu promovarea Universitatii Cluj in Liga 1. Suporterii s-au adunat in Piata Avram Iancu asa cum au promis de la ora 18.00 si i-au asteptat pe jucatori si pe antrenorul Cristi Dulca. Acestia au venit cu autocarul direct de la Lupeni, unde au castigat cu 3 -1 in fata minerilor.

 

Suporterii au continuat fiesta si au cantat, au facut baie in fantana si au fluturat steagurile echipei favorite. Nu au ratat momentul si au scandat "M... CFR, M... Steaua!", cea mai des amintita fiind rivala din Gruia, cu care Universitatea Cluj se va intalni in meciuri directe in campionatul 2010 - 2011.

 

Jucatorii de la Universitatea Cluj s-au lasat antrenati in jocul suporterilor si au sarit pe rand in apa din fantana. Numele fiecaruia dintre "eroii" meciului cu Minerul Lupeni a fost strigat si au sarit pe rand in apa.

 

Manifestarea de bucurie a fost supravegheata de un efectiv de jandarmi si in jurul orei 19.30 suporterii s-au imprastiat.

Comentarii Facebook