Miercuri 30 Noiembrie

VIDEO - Momentul în care Cristiano Ronaldo plesnește peste mână un copil cu autism. Coechipierii spun că a devenit răutăcios


La cei 37 de ani ai săi, Ronaldo nu pare încă să fi învățat cum să-și controleze emoțiile. Din păcate, se întâmplă destul de des: marii fotbalişti, când se apropie de finalul carierei şi devin tot mai neputincioşi pe teren, se transformă în nişte oameni irascibili.   

Exemplele sunt multiple, în acest sens, iar Cristiano Ronaldo e doar ultimul caz concret. Cu doar patru goluri în 2022, marcate în două partide (Trei cu Tottenham şi unul cu Brighton), Ronaldo e tot mai nervos. Acum, după încă o partidă dezolantă, atât pentru el, cât şi pentru echipa lui, care a fost învinsă de Everton (0-1), Ronaldo a ieşit în prim-plan din motive nedorite. Concret, în drum spre vestiar, cu piciorul sângerând, CR7 s-a enervat că un copil l-a filmat cu telefonul și i-a dat peste mână băiatului, spargându-i aparatul!

După ce imaginile au devenit virale, incidentul a luat amploare. Mai ales că mama copilului, Sarah Kelly, a dat nişte declaraţii tulburătoate, potrivit Eurosport.

Ce a spus mama băiatului lovit de Ronaldo

După un meci frumos de fotbal, am ajuns la poliţie. Nu-mi vine să cred că spun asta, dar Ronaldo i-a luat telefonul din mână lui Jake şi i l-a spart pentru că l-a filmat când a ieşit de pe teren la finalul meciului”, a spus mama copilului care și-a pierdut telefonul în urma loviturii.   

Sunt şocată că un fotbalist profesionist poate ataca un copil în felul acesta. Aceşti fotbalişti sunt nişte infractori! Şi Ronaldo e tată. Cum s-ar simţi dacă cineva i-ar face acest lucru copilului său?    Eu plângeam şi eram în stare de şoc. Şi Jacob a fost şocat. El suferă de autism. E foarte supărat şi nu vrea să meargă la vreun alt meci. A fost prima partidă de fotbal la care a mers şi s-a întâmplat asta”, a mai explicat indignată mama copilului. 

Ce a spus fotbalistul după incident

Nu e niciodată uşor să faci faţă emoţiilor în momente dificile, precum cel cu care ne confruntăm. Cu toate acestea, trebuie să fim întotdeauna respectuoşi, răbdători şi să dăm exemplu tuturor tinerilor care iubesc jocul. Aş dori să-mi cer scuze pentru izbucnirea mea şi, dacă e posibil, aş dori să invit acest suporter să urmărească un meci pe 'Old Trafford', în semn de fair-play şi sportivitate”, a transmis jucătorul de fotbal pintr-o postare pe pagina sa de Instagram, alături de o poză în care este vizibil supărat, notează Sky News.

Comentarii Facebook